Facebook Leállás - Medencék a barlangon kívül | Miskolctapolca BarlangfürdÅ‘ / A nagy sokkban, hogy senki sem tud posztolni, nem tudunk híreket olvasni, sztorizni és képeket.

Sajnálják a leállás miatti kényelmetlenséget. Ők telefonnyomkodás és üzenetküldés helyett inkább a normál hanghívást választották, vagy egyszerűen csak mellőzték a közösségi média használatát és inkább a család körüli tennivalókra fókuszáltak. A the new york times arról ír, hogy a facebook egy kisebb csapatot küldött a kaliforniai adatközpontjába, hogy manuálisan indítsák újra a szervereket. Santos janardhan, a facebook infrastruktúráért felelős alelnöke közleményben közölte: Viszont olyanok is akadtak, akiknek kifejezetten jót tett a leállás.

Vor 1 tag · zuhan a facebook részvény, nem csak a leállás miatt óriásit bukott a facebook részvénye, miután a cég dupla pofont kapott: Szent Patrik-napon igenis menÅ' összehozni a koboldokat és
Szent Patrik-napon igenis menÅ' összehozni a koboldokat és from cdn.nwmgroups.hu
Egy informátor kommentárjai miatt a hitelességét érte támadás, ráadásul leállt a közösségi oldal és a hozzá kötődő instagram is leállt. Vor 1 tag · zuhan a facebook részvény, nem csak a leállás miatt óriásit bukott a facebook részvénye, miután a cég dupla pofont kapott: Viszont olyanok is akadtak, akiknek kifejezetten jót tett a leállás. 05.10.2021 · a facebook, whatsapp és az instagram hétfő délután leállt, és csak hat órányi leállás után kelt újra életre, magyar idő szerint éjfél körül. Sajnálják a leállás miatti kényelmetlenséget. Ők telefonnyomkodás és üzenetküldés helyett inkább a normál hanghívást választották, vagy egyszerűen csak mellőzték a közösségi média használatát és inkább a család körüli tennivalókra fókuszáltak. Azt hiszem a tegnapi nap sokunknak volt igazi sokk, de leginkább mark zuckerberg számára, hiszen 6 órán keresztül voltak elérhetetlen a facebook, whatsapp és instagram felületek. A nagy sokkban, hogy senki sem tud posztolni, nem tudunk híreket olvasni, sztorizni és képeket.

Facebook, messenger, instagram, esetleg whatsapp?

Vor 1 tag · ahogy arról beszámoltunk, hétfőn, magyar idő szerint 17:45 körül világszerte leállt a facebook, a messenger, az instagram és a whatsapp.minden szolgáltatás a facebook tulajdonában van, megosztott infrastruktúrán keresztül üzemeltetik őket, így a közös leállás nem meglepő. 05.10.2021 · a facebook, whatsapp és az instagram hétfő délután leállt, és csak hat órányi leállás után kelt újra életre, magyar idő szerint éjfél körül. A nagy sokkban, hogy senki sem tud posztolni, nem tudunk híreket olvasni, sztorizni és képeket. Azt hiszem a tegnapi nap sokunknak volt igazi sokk, de leginkább mark zuckerberg számára, hiszen 6 órán keresztül voltak elérhetetlen a facebook, whatsapp és instagram felületek. Sajnálják a leállás miatti kényelmetlenséget. A facebook leállás mögött olyan súlyos problémák állnak, amik még azt is megnehezítik, hogy a dolgozók kezeljék a helyzetet. Vor 1 tag · zuhan a facebook részvény, nem csak a leállás miatt óriásit bukott a facebook részvénye, miután a cég dupla pofont kapott: Facebook, messenger, instagram, esetleg whatsapp? Viszont olyanok is akadtak, akiknek kifejezetten jót tett a leállás. Santos janardhan, a facebook infrastruktúráért felelős alelnöke közleményben közölte: A the new york times arról ír, hogy a facebook egy kisebb csapatot küldött a kaliforniai adatközpontjába, hogy manuálisan indítsák újra a szervereket. Egy informátor kommentárjai miatt a hitelességét érte támadás, ráadásul leállt a közösségi oldal és a hozzá kötődő instagram is leállt. Ők telefonnyomkodás és üzenetküldés helyett inkább a normál hanghívást választották, vagy egyszerűen csak mellőzték a közösségi média használatát és inkább a család körüli tennivalókra fókuszáltak.

A the new york times arról ír, hogy a facebook egy kisebb csapatot küldött a kaliforniai adatközpontjába, hogy manuálisan indítsák újra a szervereket. Azt hiszem a tegnapi nap sokunknak volt igazi sokk, de leginkább mark zuckerberg számára, hiszen 6 órán keresztül voltak elérhetetlen a facebook, whatsapp és instagram felületek. Sajnálják a leállás miatti kényelmetlenséget. A nagy sokkban, hogy senki sem tud posztolni, nem tudunk híreket olvasni, sztorizni és képeket. Facebook, messenger, instagram, esetleg whatsapp?

Vor 1 tag · zuhan a facebook részvény, nem csak a leállás miatt óriásit bukott a facebook részvénye, miután a cég dupla pofont kapott: XVIII. kerület - PestszentlÅ'rinc-Pestszentimre | Az M5-ös
XVIII. kerület - PestszentlÅ'rinc-Pestszentimre | Az M5-ös from 18.kerulet.ittlakunk.hu
Santos janardhan, a facebook infrastruktúráért felelős alelnöke közleményben közölte: 05.10.2021 · a facebook, whatsapp és az instagram hétfő délután leállt, és csak hat órányi leállás után kelt újra életre, magyar idő szerint éjfél körül. Egy informátor kommentárjai miatt a hitelességét érte támadás, ráadásul leállt a közösségi oldal és a hozzá kötődő instagram is leállt. Facebook, messenger, instagram, esetleg whatsapp? Viszont olyanok is akadtak, akiknek kifejezetten jót tett a leállás. Sajnálják a leállás miatti kényelmetlenséget. Azt hiszem a tegnapi nap sokunknak volt igazi sokk, de leginkább mark zuckerberg számára, hiszen 6 órán keresztül voltak elérhetetlen a facebook, whatsapp és instagram felületek. A the new york times arról ír, hogy a facebook egy kisebb csapatot küldött a kaliforniai adatközpontjába, hogy manuálisan indítsák újra a szervereket.

Azt hiszem a tegnapi nap sokunknak volt igazi sokk, de leginkább mark zuckerberg számára, hiszen 6 órán keresztül voltak elérhetetlen a facebook, whatsapp és instagram felületek.

Ők telefonnyomkodás és üzenetküldés helyett inkább a normál hanghívást választották, vagy egyszerűen csak mellőzték a közösségi média használatát és inkább a család körüli tennivalókra fókuszáltak. Santos janardhan, a facebook infrastruktúráért felelős alelnöke közleményben közölte: Facebook, messenger, instagram, esetleg whatsapp? A facebook leállás mögött olyan súlyos problémák állnak, amik még azt is megnehezítik, hogy a dolgozók kezeljék a helyzetet. Vor 1 tag · ahogy arról beszámoltunk, hétfőn, magyar idő szerint 17:45 körül világszerte leállt a facebook, a messenger, az instagram és a whatsapp.minden szolgáltatás a facebook tulajdonában van, megosztott infrastruktúrán keresztül üzemeltetik őket, így a közös leállás nem meglepő. A nagy sokkban, hogy senki sem tud posztolni, nem tudunk híreket olvasni, sztorizni és képeket. Azt hiszem a tegnapi nap sokunknak volt igazi sokk, de leginkább mark zuckerberg számára, hiszen 6 órán keresztül voltak elérhetetlen a facebook, whatsapp és instagram felületek. A the new york times arról ír, hogy a facebook egy kisebb csapatot küldött a kaliforniai adatközpontjába, hogy manuálisan indítsák újra a szervereket. Vor 1 tag · zuhan a facebook részvény, nem csak a leállás miatt óriásit bukott a facebook részvénye, miután a cég dupla pofont kapott: Viszont olyanok is akadtak, akiknek kifejezetten jót tett a leállás. Sajnálják a leállás miatti kényelmetlenséget. 05.10.2021 · a facebook, whatsapp és az instagram hétfő délután leállt, és csak hat órányi leállás után kelt újra életre, magyar idő szerint éjfél körül. Egy informátor kommentárjai miatt a hitelességét érte támadás, ráadásul leállt a közösségi oldal és a hozzá kötődő instagram is leállt.

Sajnálják a leállás miatti kényelmetlenséget. A nagy sokkban, hogy senki sem tud posztolni, nem tudunk híreket olvasni, sztorizni és képeket. Vor 1 tag · zuhan a facebook részvény, nem csak a leállás miatt óriásit bukott a facebook részvénye, miután a cég dupla pofont kapott: Ők telefonnyomkodás és üzenetküldés helyett inkább a normál hanghívást választották, vagy egyszerűen csak mellőzték a közösségi média használatát és inkább a család körüli tennivalókra fókuszáltak. Viszont olyanok is akadtak, akiknek kifejezetten jót tett a leállás.

A nagy sokkban, hogy senki sem tud posztolni, nem tudunk híreket olvasni, sztorizni és képeket. Félórás üzemszünet volt a Vodafone-nál
Félórás üzemszünet volt a Vodafone-nál from cdn.nwmgroups.hu
Vor 1 tag · zuhan a facebook részvény, nem csak a leállás miatt óriásit bukott a facebook részvénye, miután a cég dupla pofont kapott: A nagy sokkban, hogy senki sem tud posztolni, nem tudunk híreket olvasni, sztorizni és képeket. Santos janardhan, a facebook infrastruktúráért felelős alelnöke közleményben közölte: Egy informátor kommentárjai miatt a hitelességét érte támadás, ráadásul leállt a közösségi oldal és a hozzá kötődő instagram is leállt. Azt hiszem a tegnapi nap sokunknak volt igazi sokk, de leginkább mark zuckerberg számára, hiszen 6 órán keresztül voltak elérhetetlen a facebook, whatsapp és instagram felületek. Viszont olyanok is akadtak, akiknek kifejezetten jót tett a leállás. A the new york times arról ír, hogy a facebook egy kisebb csapatot küldött a kaliforniai adatközpontjába, hogy manuálisan indítsák újra a szervereket. Ők telefonnyomkodás és üzenetküldés helyett inkább a normál hanghívást választották, vagy egyszerűen csak mellőzték a közösségi média használatát és inkább a család körüli tennivalókra fókuszáltak.

Azt hiszem a tegnapi nap sokunknak volt igazi sokk, de leginkább mark zuckerberg számára, hiszen 6 órán keresztül voltak elérhetetlen a facebook, whatsapp és instagram felületek.

Ők telefonnyomkodás és üzenetküldés helyett inkább a normál hanghívást választották, vagy egyszerűen csak mellőzték a közösségi média használatát és inkább a család körüli tennivalókra fókuszáltak. Sajnálják a leállás miatti kényelmetlenséget. Santos janardhan, a facebook infrastruktúráért felelős alelnöke közleményben közölte: A nagy sokkban, hogy senki sem tud posztolni, nem tudunk híreket olvasni, sztorizni és képeket. Viszont olyanok is akadtak, akiknek kifejezetten jót tett a leállás. Facebook, messenger, instagram, esetleg whatsapp? 05.10.2021 · a facebook, whatsapp és az instagram hétfő délután leállt, és csak hat órányi leállás után kelt újra életre, magyar idő szerint éjfél körül. A the new york times arról ír, hogy a facebook egy kisebb csapatot küldött a kaliforniai adatközpontjába, hogy manuálisan indítsák újra a szervereket. Vor 1 tag · zuhan a facebook részvény, nem csak a leállás miatt óriásit bukott a facebook részvénye, miután a cég dupla pofont kapott: Azt hiszem a tegnapi nap sokunknak volt igazi sokk, de leginkább mark zuckerberg számára, hiszen 6 órán keresztül voltak elérhetetlen a facebook, whatsapp és instagram felületek. Egy informátor kommentárjai miatt a hitelességét érte támadás, ráadásul leállt a közösségi oldal és a hozzá kötődő instagram is leállt. A facebook leállás mögött olyan súlyos problémák állnak, amik még azt is megnehezítik, hogy a dolgozók kezeljék a helyzetet. Vor 1 tag · ahogy arról beszámoltunk, hétfőn, magyar idő szerint 17:45 körül világszerte leállt a facebook, a messenger, az instagram és a whatsapp.minden szolgáltatás a facebook tulajdonában van, megosztott infrastruktúrán keresztül üzemeltetik őket, így a közös leállás nem meglepő.

Facebook Leállás - Medencék a barlangon kívül | Miskolctapolca BarlangfürdÅ' / A nagy sokkban, hogy senki sem tud posztolni, nem tudunk híreket olvasni, sztorizni és képeket.. Egy informátor kommentárjai miatt a hitelességét érte támadás, ráadásul leállt a közösségi oldal és a hozzá kötődő instagram is leállt. A nagy sokkban, hogy senki sem tud posztolni, nem tudunk híreket olvasni, sztorizni és képeket. A the new york times arról ír, hogy a facebook egy kisebb csapatot küldött a kaliforniai adatközpontjába, hogy manuálisan indítsák újra a szervereket. Vor 1 tag · ahogy arról beszámoltunk, hétfőn, magyar idő szerint 17:45 körül világszerte leállt a facebook, a messenger, az instagram és a whatsapp.minden szolgáltatás a facebook tulajdonában van, megosztott infrastruktúrán keresztül üzemeltetik őket, így a közös leállás nem meglepő. Azt hiszem a tegnapi nap sokunknak volt igazi sokk, de leginkább mark zuckerberg számára, hiszen 6 órán keresztül voltak elérhetetlen a facebook, whatsapp és instagram felületek.